Houten deuren

De houten deur van uw dromen

Bij de Jong Kozijnen zijn we helemaal thuis in houtbewerking. Bent u opzoek naar de houten deur van uw dromen? Dan kan De Jong Kozijnen u helpen. U kunt namelijk precies aangeven hoe uw houten deur er uit moet komen te zien en wij regelen het voor u. Of het nu gaat om een houten deur, houten buitendeur, openslaande deuren van hout of een houten voordeur. Wij produceren de perfecte houten deur die past bij uw woning of bedrijfspand. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we denken graag met u mee en begeleiden u graag bij het ontwerpen en maken van uw deur.

In één van onze showrooms in Oosterhout of Tilburg kunt u inspiratie opdoen. Ook vindt u hier schitterend deurbeslag voor uw houten deur. Wanneer u bij ons een houten deur koopt leveren wij die kant-en-klaar af, inclusief voorlak en eventueel gespoten in een RAL-kleur naar keuze.

Als u bij ons een offerte aanvraag doet kunt u rekenen op een uitstekende begeleiding. Als 5-sterrenspecialist willen we u namelijk niet enkel een houten deur verkopen, maar een fijne aankoopbeleving garanderen. Veel klanten zijn u voorgegaan als het gaat om het kopen van een houten deur. Zij kozen voor de Jong Kozijnen vanwege o.a. de volgende voordelen:

  • Eigen inmeet- en montagedienst
  • Levering mogelijk inclusief beglazing (van enkel glas tot HR+++)
  • Standaard geleverd met 2 lagen voorlak (RAL 9001, 7030 of 7016)
  • Indien gewenst afgelakt in eigen spuiterij (ook concept 3 met 7 jaar garantie mogelijk)
  • Afwerking met oog voor detail
  • Uitstekende garantie- en onderhoudscondities

Een houten deurkozijn op maat

De Jong Kozijnen is gespecialiseerd in maatwerk. Dit doet zij dan ook onder andere met betrekking tot hardhouten deurkozijnen. Elk type houten deurkozijn uit het assortiment kan voor u op maat gemaakt worden. Het hout zorgt voor een authentieke, stijlvolle uitstraling, die makkelijk aan te passen is naar de stijl van uw huis. Daarnaast is hout ideaal materiaal vanwege haar goede isolatie en bescherming tegen inbraak, geluid en weersinvloeden. Ook is het hardhout perfect op maat te maken, vanwege het feit dat het zeer goed te bewerken is. U bespreekt met ons uw wensen en wij zorgen ervoor dat dit voor elkaar komt. Doordat de productie, montage en het lakken in eigen beheer is, staan wij 100% garant voor hoge kwaliteit.

Openslaande deuren van hout

Bij De Jong Kozijnen heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment houten deuren met kozijn. Vanwege het natuurlijke karakter en de goede isolerende werking is hout het meest gebruikte materiaal voor een deur. Niet alleen is hout van zichzelf al een natuurlijk materiaal met veel voordelen, het brengt ook een aantal mogelijkheden met zich mee. Wilt u een strakke deur of toch liever een paneeldeur? Hout is bewerkbaar en zo kan De Jong Kozijnen altijd aan uw wensen voldoen. Wij maken gebruik van duurzaam hardhout, waardoor de houten deuren een lange levensduur hebben. Naast de verschillende bestaande modellen openslaande deuren van hout, kunt u bij ons terecht voor maatwerk. U kunt uw eigen deuren geheel naar wens samenstellen. Onze openslaande deuren met houten kozijn zorgen voor een ruimtelijk gevoel. De houten openslaande deuren zorgen er namelijk voor dat je tuin en woonkamer of keuken één geheel worden. De grote glasopeningen in de houten deuren zorgen voor een prachtige lichtinval in uw woning.

Houten voordeur met kozijn

De Jong Kozijnen is ook gespecialiseerd in houten voordeuren. De voordeur is zeer bepalend voor het aangezicht van uw huis. Een houten voordeur geeft uw huis niet alleen karakter, maar beschermt uw huis ook tegen indringers. Bovendien hebben houten deuren een zeer goede isolerende werking. Dit natuurlijke materiaal kan op vele manieren bewerkt worden, zodat u precies de houten voordeur krijgt die u voor ogen had. U heeft een ruime keuze aan deurbeslag om uw nieuwe voordeur compleet te maken.

Hardhouten tuindeur

Ook een hardhouten tuindeur is er in veel verschillende soorten en maten. Het is natuurlijk wenselijk wanneer uw tuin, door middel van een passende tuindeur, goed aansluit op de stijl en architectuur van uw huis. Een hardhouten tuindeur is dan ook ideaal omdat deze geheel op maat aangepast kan worden naar uw wensen. Daarnaast is een houten deur duurzaam en geeft deze u bij voorbaat het gevoel van buiten, meer dan een kunststof of glazen deur.

Houten deuren en kozijnen kopen

U wilt nieuwe houten deuren kopen? Dan zit u bij De Jong Kozijnen goed. De Jong Kozijnen beschikt over een ruim assortiment aan houten deuren en kozijnen, welke geheel op maat voor u worden gemaakt. Hoe werkt het bestelproces? U kunt online een offerte aanvragen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u liever de kozijnen eerst bezichtigen? Kom dan langs in één van onze showrooms in Oosterhout of Tilburg. Onze adviseurs staan graag voor u klaar om u een advies op maat te geven. Wilt u graag meer informatie over het bestelproces, kijk dan op onze bestelproces-pagina.

Levertijd

Nadat u de uiteindelijk offerte en bouwplannen goedgekeurd heeft gaan wij direct aan de slag met de productie. Dit doen wij in onze eigen werkplaats met onze eigen specialisten. Omdat alles intern gemaakt wordt kunnen wij u een snelle levertijd van gemiddeld 4 tot 6 weken garanderen. Binnen dit tijdsbestek ontvangt u de bestelling en plaatsen onze specialisten binnen één dag de kozijnen wanneer dit wenselijk is.

Houten deurkozijn plaatsen

Wanneer er een volledig akkoord is gegeven op de offerte en de deurkozijnen klaar zijn voor levering, rest er nog 1 ding: het deurkozijn plaatsen. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om de deurkozijnen zelf te plaatsen. Echter, wanneer u het plaatsen van deurkozijnen liever uit handen geeft, kan dat ook. De Jong Kozijnen heeft als optie dat wij de kozijnen bij u komen monteren. Heeft u gekozen voor de optie dat wij uw deurkozijn komen plaatsen en monteren, dan maken wij hiervoor een afspraak.

Nu een gratis offerte aanvragen
Voordeurkozijn blauw

Houten deuren monteren

Het monteren van een houten deur is precisiewerk. Voor het montageteam van de Jong Kozijnen is dit een fluitje van een cent en hangen uw houten deuren  binnen no time.

Heeft u nog vragen met betrekking tot de houten deuren van de Jong Kozijnen of de manier van werken? Bel of mail ons dan gerust! Kies voor tijdloze kwaliteit: vraag een vrijblijvende offerte aan!