Kunt u de houten deuren van uw dromen maar niet vinden? De Jong Kozijnen is gespecialiseerd in houtbewerking, dus kunt u bij ons precies aangeven wat voor deuren u wilt. Of het nu gaat om houten binnendeuren, houten buitendeuren of de houten voordeuren: wij produceren precies de houten deur die bij uw woning of bedrijfspand past. De Jong Kozijnen denkt altijd mee met (potentiële) klanten en begeleidt u graag bij uw keuze. Als specialist en leverancier denken wij graag mee mocht u het lastig vinden een keuze te maken. In onze showroom kunt u inspiratie opdoen en kiezen uit schitterend deurbeslag. De Jong Kozijnen levert uw houten deuren op maat kant-en-klaar af, inclusief grondlak en eventueel gespoten in een RAL-kleur naar keuze.

Houten deuren op maat

Klanten kiezen voor houten deuren van De Jong Kozijnen vanwege de volgende voordelen:

  • Eigen inmeet- en montagedienst
  • Levering mogelijk inclusief beglazing (van enkel glas tot HR++)
  • Standaard geleverd met 2 lagen grondlak (RAL 9001, 7030, 7016 of transparant)
  • Indien gewenst afgelakt in eigen spuiterij (ook Concept 3 met 7 jaar garantie mogelijk)
  • Levering en montage van alle soorten zonwering en/of horren
  • Afwerking met oog voor detail
  • Uitstekende garantie- en onderhoudscondities

Massief houten binnendeuren

Natuurlijk heeft ieder materiaal zijn voordelen. Glazen deuren zorgen voor meer lichtinval. Kunststof deuren zijn bijvoorbeeld onderhoudsvrij. Het materiaal hout wordt echter het meest gebruik als binnendeur. Doordat een houten deur een natuurlijk karakter heeft, zijn ze erg in trek. Het heeft daarnaast ook nog eens een isolerende werking. Niet alleen is hout van zichzelf al een natuurlijk materiaal met vele voordelen, het brengt ook vele mogelijkheden mee. Wilt u een strakke deur, of toch liever een paneeldeur? Hout is bewerkbaar en zo kan De Jong Kozijnen altijd aan uw wensen voldoen.

Houten voordeur kopen

De Jong Kozijnen is ook specialist in houten voordeuren. De voordeur is zeer bepalend voor het aangezicht van uw huis. Een houten voordeur geeft uw huis niet alleen karakter, maar beschermt uw huis ook tegen indringers. Bovendien hebben houten deuren een zeer goede isolerende werking. Dit natuurlijke materiaal kan op vele manieren bewerkt worden, zodat u precies de houten voordeur krijgt die u voor ogen had. U heeft een ruime keuze aan deurbeslag om uw nieuwe voordeur compleet te maken.

Tuindeuren

Aan de achterkant van het huis wilt u natuurlijk ook een mooie, duurzame deur. Een houten tuindeur heeft dezelfde kwaliteiten als een houten voordeur en zorgt ervoor dat ook het huis aan de tuinkant ook goed beveiligd is. Een stevige tuindeur van hout geeft u bij voorbaat al het gevoel van buiten, meer dan een kunststof of glazen deur.

 Levertijd

Nadat u de uiteindelijk offerte en bouwplannen goedgekeurd heeft gaan wij direct aan de slag met de productie. Dit doen wij in onze eigen werkplaats met onze eigen specialisten. Omdat alles intern gemaakt wordt kunnen wij u een snelle levertijd van gemiddeld 4 tot 6 weken garanderen. Binnen dit tijdsbestek ontvangt u de bestelling en plaatsen onze specialisten binnen één dag de kozijnen.

Uw houten kozijnen adviseur

De Jong Kozijnen doet meer. Als u bij ons een offerte aanvraag doet kunt u rekenen op een goede begeleiding. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts kozijnen verkopen, maar een fijne aankoopbeleving garanderen.

Nu een gratis offerte aanvragen
FSC keurmerk - Hout uit goed beheerde bossen
Houten deuren

Houten deuren – Levering en montage

Het monteren van een houten deur is precisiewerk. Voor het serviceteam van De Jong Kozijnen is dit een fluitje van een cent en hangen uw houten deuren  binnen no time. Repareren hoort ook bij de service van De Jong Kozijnen. We zorgen ervoor dat uw houten deurkozijnen zo snel mogelijk weer in het geheel zijn. En uiteraard maakt het niet uit waar in Nederland dat is. De Jong Kozijnen levert namelijk door heel het land!

Heeft u nog vragen met betrekking tot de houten deuren van De Jong Kozijnen of de manier van werken? Bel of mail ons dan gerust! Kies voor tijdloze kwaliteit: vraag een vrijblijvende offerte aan! De Jong Kozijnen, gevestigd in Oosterhout (tussen Tilburg en Breda), levert uw houten deur door heel Nederland.