Houten deuren

De houten deur van uw dromen

Kunt u de houten deuren van uw dromen maar niet vinden? De Jong Kozijnen is gespecialiseerd in houtbewerking, dus kunt u bij ons precies aangeven wat voor deuren u wilt. Of het nu gaat om houten binnendeuren, houten buitendeuren of de houten voordeuren: wij produceren precies de houten deur die bij uw woning of bedrijfspand past. Wij denken altijd mee met (potentiële) klanten en begeleiden u graag bij uw keuze. In onze showroom kunt u inspiratie opdoen en kiezen uit schitterend deurbeslag. De Jong Kozijnen levert uw houten deuren op maat kant-en-klaar af, inclusief grondlak en eventueel gespoten in een RAL-kleur naar keuze. Als u bij ons een offerte aanvraag doet kunt u rekenen op een goede begeleiding. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts kozijnen verkopen, maar een fijne aankoopbeleving garanderen. Klanten kiezen voor houten deuren van De Jong Kozijnen vanwege de volgende voordelen:

  • Eigen inmeet- en montagedienst
  • Levering mogelijk inclusief beglazing (van enkel glas tot HR++)
  • Standaard geleverd met 2 lagen grondlak (RAL 9001, 7030, 7016 of transparant)
  • Indien gewenst afgelakt in eigen spuiterij (ook Concept 3 met 7 jaar garantie mogelijk)
  • Levering en montage van alle soorten zonwering en/of horren
  • Afwerking met oog voor detail
  • Uitstekende garantie- en onderhoudscondities

Houten deuren op maat

De Jong Kozijnen is gespecialiseerd in maatwerk. Dit doet zij dan ook onder andere met betrekking tot deuren en kozijnen. Elk type houten kozijn uit het assortiment kan voor u op maat gemaakt worden. Het hout zorgt voor een authentieke, stijlvolle uitstraling, die makkelijk aan te passen is naar de stijl van uw huis. Daarnaast is hout ideaal materiaal vanwege haar goede isolatie en bescherming tegen inbraak, geluid en weersinvloeden. Ook is het hardhout perfect op maat te maken, vanwege het feit dat het zeer goed te bewerken is. U bespreekt met ons uw wensen en wij zorgen ervoor dat dit voor elkaar komt. Doordat de productie, montage en het lakken in eigen beheer is, staan wij 100% garant voor hoge kwaliteit.

Binnendeur met kozijn

Bij De Jong Kozijnen heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment houten binnendeuren met kozijn. Vanwege het natuurlijke karakter en de goede isolerende werking is hout het meest gebruikte materiaal voor een binnendeur. Niet alleen is hout van zichzelf al een natuurlijk materiaal met veel voordelen, het brengt ook een aantal mogelijkheden met zich mee. Wilt u een strakke deur of toch liever een paneeldeur? Hout is bewerkbaar en zo kan De Jong Kozijnen altijd aan uw wensen voldoen.

Houten voordeur met kozijn

De Jong Kozijnen is ook specialist in houten voordeuren. De voordeur is zeer bepalend voor het aangezicht van uw huis. Een houten voordeur geeft uw huis niet alleen karakter, maar beschermt uw huis ook tegen indringers. Bovendien hebben houten deuren een zeer goede isolerende werking. Dit natuurlijke materiaal kan op vele manieren bewerkt worden, zodat u precies de houten voordeur krijgt die u voor ogen had. U heeft een ruime keuze aan deurbeslag om uw nieuwe voordeur compleet te maken.

Hardhouten tuindeur

Ook een hardhouten tuindeur is er in veel verschillende soorten. Het is natuurlijk leuk als uw tuin, door middel van een passende tuindeur, goed aansluit op de stijl en architectuur van uw huis. Een hardhouten tuindeur is dan ook ideaal omdat deze geheel op maat aangepast kan worden naar uw wensen. Daarnaast is een houten deur duurzaam en geeft deze u bij voorbaat het gevoel van buiten, meer dan een kunststof of glazen deur.

Kozijnen en deuren kopen

U wilt nieuwe kozijnen en deuren kopen? Dan zit u bij De Jong Kozijnen goed. De Jong Kozijnen beschikt over een ruim assortiment aan houten deuren en kozijnen, welke geheel op maat voor u worden gemaakt. Hoe werkt het bestelproces? U kunt online een offerte aanvragen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u liever de kozijnen eerst bezichtigen? Kom dan langs in onze showroom aan de Everdenberg 44 in Oosterhout. Onze adviseurs staan graag voor u klaar om u een advies op maat te geven. Wilt u graag meer informatie over het bestelproces, kijk dan op onze bestelproces-pagina.

Levertijd

Nadat u de uiteindelijk offerte en bouwplannen goedgekeurd heeft gaan wij direct aan de slag met de productie. Dit doen wij in onze eigen werkplaats met onze eigen specialisten. Omdat alles intern gemaakt wordt kunnen wij u een snelle levertijd van gemiddeld 4 tot 6 weken garanderen. Binnen dit tijdsbestek ontvangt u de bestelling en plaatsen onze specialisten binnen één dag de kozijnen.

Deurkozijn plaatsen

De Jong Kozijnen beschikt over een ruim assortiment aan houten kozijnen, welke op maat voor u kunnen worden gemaakt. Wanneer u de voor uw pand perfecte deurkozijnen heeft uitgekozen, er een volledig akkoord is gegeven op de offerte en de deurkozijnen klaar zijn voor levering, rest er nog 1 ding: het deurkozijn plaatsen. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om de deurkozijnen zelf te plaatsen. Echter, wanneer u het plaatsen van deurkozijnen liever uit handen geeft, kan dat ook. De Jong Kozijnen heeft als optie dat wij de kozijnen bij u komen monteren. Heeft u gekozen voor de optie dat wij uw deurkozijn komen plaatsen en monteren, dan maken wij hiervoor een afspraak.

FSC keurmerk - Hout uit goed beheerde bossen
Houten deuren

Houten deuren – Levering en montage

Het monteren van een houten deur is precisiewerk. Voor het serviceteam van De Jong Kozijnen is dit een fluitje van een cent en hangen uw houten deuren  binnen no time. Repareren hoort ook bij de service van De Jong Kozijnen. We zorgen ervoor dat uw houten deurkozijnen zo snel mogelijk weer in het geheel zijn. En uiteraard maakt het niet uit waar in Nederland dat is. De Jong Kozijnen levert namelijk door heel het land!

Heeft u nog vragen met betrekking tot de houten deuren van De Jong Kozijnen of de manier van werken? Bel of mail ons dan gerust! Kies voor tijdloze kwaliteit: vraag een vrijblijvende offerte aan! De Jong Kozijnen, gevestigd in Oosterhout (tussen Tilburg en Breda), levert uw houten deur door heel Nederland.