Houten kozijnen op maat

De Jong Kozijnen is gespecialiseerd in houten kozijnen op maat. Elk type kozijn in ons assortiment kunnen we voor u op maat maken. Houten kozijnen op maat zijn populair vanwege de robuustheid, goede isolatie en bescherming tegen inbraak, geluid en weersinvloeden. De Jong Kozijnen kan uw kozijnen perfect op maat maken, ook doordat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van hardhout. Dit type hout is zeer goed te bewerken voor de optimale aansluiting op uw gevel. Hierdoor heeft u geen warmteverlies of ongewenste tocht en stookt u niet voor niets. Wij produceren, monteren en lakken* alle houten kozijnen in eigen beheer, waardoor we voor 100% garant staan voor de hoge kwaliteit die wij nastreven. In onze showroom in Oosterhout kunt u advies op maat krijgen, maar wij kunnen ook op locatie komen. Meteen een afspraak maken? Neem contact met ons op.
*We passen fabrieksmatig aflakken en beglazen toe op projectniveau.

Nu een gratis offerte aanvragen
Kozijnen op maat

Houten kozijn op maat gemaakt

Houten kozijnen op maat voor u gemaakt, dat vindt u bij De Jong Kozijnen. U geeft uw maten en wensen aan ons door en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Uiteraard gaat dit in goed overleg. Wij zullen nooit zomaar de kozijnen in productie nemen, hier gaan altijd een aantal akkoorden en definitieve checks aan vooraf. Meer informatie over dit proces, kijk op onze bestelproces-pagina. In onze showroom in Oosterhout kunt u advies op maat krijgen, maar wij kunnen ook op locatie komen. Ons aanbod houten kozijnen bestaat uit: houten raamkozijnen, houten deuren en kozijnen, houten schuifpuien, houten tuindeuren en houten veranda’s. Meer informatie over de prijzen van onze op maat gemaakte kozijnen vindt u hier. U kunt ook vrijblijvend een gratis offerte aanvragen.

De kozijnen op maat worden gemaakt van hardhout. Dit hardhout is FSC gekeurd. FSC is het keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Deze internationale organisatie streeft naar evenwicht tussen de sociale, ecologische en economische aspecten die bij bosbeheer horen. Daarnaast zijn hardhouten kozijnen de meest duurzame die u kunt vinden onder de houten kozijnen.

Voordelen van kozijnen op maat

Bij De Jong Kozijnen maken wij uw kozijnen geheel naar wens op maat. Dit heeft natuurlijk verschillende voordelen. Naast houten kozijnen maken wij houten schuifpuien en houten veranda’s, welke uw leefomgeving vergroten. Tot slot beschikt u bij ons over extra mogelijkheden voor uw kozijnen op maat. Denk aan beglazing, deurbeslag en raamhorren. Onze kozijnen zijn dus niet alleen op maat, maar ook zeer compleet. Nog een reden om voor De Jong Kozijnen te kiezen: wij zijn officieel FSC® gecertificeerd. Enkel duurzaam verkregen hout wordt gebruikt om onze kozijnen te fabriceren. De verschillende voordelen van Kozijnen op maat voor u op een rijtje:

  • Onze kozijnen passen perfect.
  • We lakken uw kozijnen af in iedere gewenste kleur.
    *We passen fabrieksmatig aflakken en beglazen alleen toe op projectniveau als het gaat om grotere aantallen in de zakelijke markt.
  • Onze kozijnen zijn voorzien van energiebesparend dubbel HR++ glas en zelfs triple HR+++
  • Een veilig gevoel dankzij het Politie Keurmerk.

Advies over houten kozijnen op maat

Bij De Jong Kozijnen kunt u online bestellen door een offerte aan te vragen. Naar aanleiding van uw aanvraag wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen om uw wensen en behoeften in kaart te brengen en een passend advies te geven. Wilt u liever inspiratie opdoen in onze showroom? Dat kan ook! Onze adviseurs staan u graag te woord in onze showroom aan de Everdenberg 44 in Oosterhout. Als u bij ons een offerte aanvraag doet, kunt u rekenen op goede, persoonlijke begeleiding. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts kozijnen verkopen, maar een fijne aankoopbeleving garanderen.