Kozijnen op maat

De Jong Kozijnen is gespecialiseerd in kozijnen op maat. Elk type kozijn in ons assortiment kunnen we voor u op maat maken. Houten kozijnen op maat zijn populair vanwege de robuustheid, goede isolatie en bescherming tegen inbraak, geluid en weersinvloeden. Een overzicht van ons complete assortiment houten kozijnen vindt u hier.

De Jong Kozijnen kan uw kozijnen perfect op maat maken, ook omdat wij uitsluitend gebruik maken van hardhout. Dit type hout is zeer goed te bewerken voor optimale aansluiting op uw gevel. Hierdoor heeft u geen warmteverlies of ongewenste tocht en stookt u niet voor niets. Wij produceren, monteren en lakken  alle houten kozijnen in eigen beheer, waardoor we voor 100% garant staan voor de hoge kwaliteit die wij nastreven. In onze showroom in Oosterhout kunt u advies op maat krijgen, maar wij kunnen ook op locatie komen.

Kozijnen op maat

Houten kozijnen op maat

In onze showroom in Oosterhout kunt u advies op maat krijgen, maar wij kunnen ook op locatie komen. Ons aanbod houten kozijnen bestaat uit:

Meer informatie over de prijzen van onze op maat gemaakte kozijnen vindt u hier. U kunt ook een gratis offerte aanvragen.

Kozijnen op maat: de voordelen

Kozijnen op maat hebben meerdere voordelen:

  • Onze kozijnen passen perfect.
  • We lakken uw kozijnen af in iedere gewenste kleur.
  • Onze kozijnen zijn voorzien van energiebesparend HR++ glas.
  • Een veilig gevoel dankzij het Politie Keurmerk.

Twijfel daarom niet langer. Wij maken ook  houten schuifpuien en houten veranda’s en vergroten uw leefomgeving. De Jong Kozijnen biedt ook nog extra mogelijkheden voor uw kozijnen op maat. Denk aan beglazing, deurbeslag en raamhorren. Onze kozijnen zijn niet alleen op maat, maar ook zeer compleet. Nog een reden om voor De Jong Kozijnen te kiezen: wij zijn officieel FSC® gecertificeerd. Enkel duurzaam verkregen hout wordt gebruikt om onze kozijnen te fabriceren.

Houten kozijnen advies

De Jong Kozijnen doet meer. Als u bij ons een offerte aanvraag doet kunt u rekenen op een goede begeleiding. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts kozijnen verkopen, maar een fijne aankoopbeleving garanderen.

Nu een gratis offerte aanvragen