Houten schuifpui

Op zoek naar een houten schuifpui? Wij helpen u graag verder! De Jong Kozijnen fabriceert kwalitatief hoogwaardige schuifpuien van hout en is de online houten kozijnen specialist van Nederland. Daarmee bent u verzekerd van perfecte kwaliteit en een eenvoudig onderhoud. Onze houten schuifpuien blinken uit door hun grote stabiliteit en zijn moeiteloos te openen en te sluiten. Met onze houten schuifpui maakt u uw woning weer nét een stukje mooier!

Houten schuifpui op maat

Een schuifpui is een steeds vaker terugkomend beeld in de Nederlandse huishoudens. Een schuifpui wordt ook wel een glazen roldeur genoemd. Veel mensen kiezen hiervoor omdat een schuifpui veel licht toelaat in de woonkamer.  Dit is erg fijn tijdens de donkere winterdagen maar ook tijdens de zonnige zomerdagen. Kort samengevat, een houten schuifpui heeft veel voordelen. Daarnaast slaat een houten schuifpui niet open, zodat er in de tuin of woonkamer geen ruimte verloren gaat. Dit is meestal te overwegen wanneer u een iets kleinere tuin heeft waar u geen ruimte in verloren wilt laten gaan. Het gebruik van het materiaal hout kent ook verschillende voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat houten kozijnen een betere isolatiewaarde hebben dan kunststof kozijnen? En daarnaast is het veel gemakkelijker om uw kozijnen op maat te laten maken. U kunt kiezen uit meerdere soorten hout en afwerkingen zodat u precies de houten schuifpui krijg die u wenst.

Wij hebben al velen voor u geholpen met het realiseren van hun gepersonaliseerde houten schuifpuien. U kunt heel makkelijk via onze website een offerte aanvragen waarna een gepersonaliseerd advies voor u wordt gemaakt. Benieuwd wat andere klanten van onze diensten en producten vinden? Neem dan een kijkje op de onafhankelijke beoordelingssite van 5sterrenspecialist.nl.

Levertijd

Hoe lang duurt het voordat u uw schuifpui in huis heeft? Als wij een verzoek binnenkrijgen voor een offerte gaan wij gelijk aan de slag met het samenstellen van de offerte. Na de offerte met u doorgenomen te hebben (en u akkoord geeft) gaan wij over tot productie. Het duurt uiteindelijk 4 tot 6 weken voordat de kozijnen bij u afgeleverd of geplaatst worden door onze specialisten.

De Jong Kozijnen doet meer. Als u bij ons een offerte aanvraag doet kunt u rekenen op een goede begeleiding. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts kozijnen verkopen, maar een fijne aankoopbeleving garanderen.

Nu een gratis offerte aanvragen
Houten schuifpui 2

Houten schuifpui – uw voordelen

Nog een aantal voordelen wanneer u houten schuifpuien door De Jong Kozijnen laat maken:

  • Eigen inmeet- en montagedienst.
  • Levering mogelijk inclusief beglazing (van enkel glas tot HR++)
  • Standaard geleverd met 2 lagen grondlak (RAL 9001, 7030, 7016 of transparant)
  • Indien gewenst afgelakt in eigen spuiterij (ook Concept 3 met 7 jaar garantie mogelijk)
  • Levering en montage van alle soorten zonwering en/of horren
  • Afwerking met oog voor detail
  • Uitstekende garantie- en onderhoudscondities

Voor een goede isolatie wordt hout geadviseerd. Daarnaast kan in een schuifpui glas ook dienen als isolerend materiaal. De combinatie van hout met HR++ dubbel glas geeft een uitstekend isolerend effect. Naast een goede uitstraling en de vele voordelen, zorgt het ook voor een besparing van de energiekosten.

Wilt u nog wat meer informatie over een houten schuifpui? Of een scherpe prijs voor een schuifpui? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

De Jong Kozijnen, gevestigd in Oosterhout (tussen Tilburg en Breda), levert houten schuifpuien door heel Nederland.