De Jong Kozijnen

Laat uzelf inspireren in onze showroom in Oosterhout. Deze is gevestigd bij onze timmerfabriek, waar u direct kunt zien hoe we de houten raamkozijnen en houten deuren vervaardigen. U kunt alle belangrijke producten uit ons assortiment bekijken in de meest voorkomende kleuren. Ons ervaren en deskundig personeel geeft advies en informeert u met betrekking tot de vele mogelijkheden op het gebied van materiaal, vorm, kleur en accessoires.

Alles voor een tevreden klant
Uiteraard komen wij ook graag bij u thuis, zodat uw wensen direct kunnen worden vertaald naar praktische oplossingen. Als erkend 5-sterrenspecialist willen u niet alleen kozijnen verkopen, maar een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Bent u aannemer of architect?
Wij stellen onze showroom aan de Everdenberg 63 in Oosterhout graag ter beschikking aan u en uw klant of prospect.

Online Houten Kozijnen Partners
Wij zijn overkoepelend partner van de online consumentenwebshops Houten Kozijn Online, Houten KozijnenOutlet en Houten Kozijnen Loods. Voor de zakelijke markt hebben we het platform Houten Kozijn Partner. Via deze websites is het mogelijk om online houten kozijnen, schuifpuien etc. te bestellen.

Ervaringen van onze klanten
Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze klanten het hebben ervaren, bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Neem vandaag nog contact op en bezoek onze showroom in Oosterhout.

Onze showroom