Houten raamkozijnen

Houten raamkozijnen op maat

De Jong Kozijnen is de specialist in houten raamkozijnen. U kunt bij De Jong Kozijnen uw raamkozijn op maat laten maken. Houten raamkozijnen bieden veel voordelen. Hout wint ook aan populariteit, ondanks de ontwikkelingen op het gebied van kunststof en aluminium. Als uw raamkozijn van hout is gemaakt, krijgt u een meer ambachtelijke uitstraling en daarnaast geniet u ook nog van de volgende voordelen:

 • Kwalitatieve houten raamkozijnen geven een klassieke uitstraling aan uw pand.
 • Steeds betere verfsoorten en onderhoudsproducten garanderen een lange levensduur voor uw houten kozijn, zonder al te hoge onderhoudskosten.
 • De isolerende werking kan een flinke besparing op de energierekening opleveren.
Nu een gratis offerte aanvragen

 

Houten raamkozijnen van hoge kwaliteit

U heeft bij De Jong Kozijnen een ongelimiteerde keuze aan houten kozijnen van hoge kwaliteit. Afhankelijk van uw smaak en budget maken we gebruik van FSC-goedgekeurd hardhout van Mahonie, Mahonie of Merbau. De Jong Kozijnen maakt de raamkozijnen zelf op maat, zodat ze perfect bij uw wensen aansluiten en goed in het totaalplaatje passen. Onze raamkozijnen staan erom bekend dat ze een huis accentueren en meer stijl geven. Hout geeft uw woning namelijk net die klassieke of juist die moderne uitstraling waarnaar u opzoek bent!

Groot assortiment raamkozijnen

Een nieuw raamkozijn kopen voor een kleinschalig project of juist voor een grote serie woningbouwprojecten en kantoorpanden? Bij De Jong Kozijnen bent u voor beide opties aan het goede adres. De Jong Kozijnen beschikt over een groot assortiment houten raamkozijnen, waarbij veel specificaties naar eigen wens kunnen worden ingevuld. Wij leveren écht maatwerk. U kunt uw raamkozijnen bij ons online bestellen of kom langs in onze showroom aan de Everdenberg 44 in Oosterhout of aan de Besterdring 93 in Tilburg. Wilt u eerst meer weten over De Jong Kozijnen? Neem dan een kijkje op onze Over Ons pagina.

Houten raamkozijnen online bestellen

U kunt uw houten raamkozijnen bij de Jong Kozijnen online bestellen door vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij zullen naar aanleiding van de aanvraag zo snel mogelijk contact met u opnemen om de aanvraag te bespreken. Voor meer informatie over het online bestelproces kunt u kijken op de bestelproces-pagina. U kunt bij ons ook terecht voor andere producten op maat zoals:

Raamkozijn kopen in de showroom

Komt u liever langs in onze showroom om uzelf te inspireren en alle producten in het echt rustig te bekijken? Dat kan natuurlijk ook. Ons ervaren en deskundig personeel geeft u graag advies met betrekking tot alle mogelijkheden. Daarnaast kunt u in de showroom direct zien hoe de houten raamkozijnen en overige producten worden vervaardigd. Bent u aannemer of architect? Uiteraard stellen wij onze showroom ook ter beschikking aan u en uw klant en prospect.

Levertijd raamkozijn

Als u online akkoord geeft op de offerte wilt u uiteraard weten hoe lang het duurt voordat u uw kozijnen daadwerkelijk ontvangt of totdat de kozijnen geplaatst worden door onze specialisten. Zodra u akkoord heeft gegeven op de offerte en de bouwplannen, gaan wij aan de slag! Het duurt gemiddeld 4 tot 6 weken voordat de kozijnen in huis zijn of geplaatst worden.

Houten kozijnen

Houten raamkozijn adviseur

De Jong Kozijnen doet meer. Als u bij ons een offerte aanvraag doet kunt u rekenen op een goede begeleiding. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts houten kozijnen verkopen, maar een fijne aankoopbeleving garanderen. Zo hebben wij al heel veel klanten voor u geholpen en samen met elk van hen een tevreden traject afgesloten. Bent u benieuwd naar onze recensies? Neem dan een kijkje op de recensiepagina van 5sterrenspecialist.nl.

Voor zowel particulieren als bedrijven
Zowel particulieren als bedrijven kiezen voor de gedetailleerd gemaakte houten raamkozijnen van de Jong Kozijnen vanwege de volgende voordelen:

 • Eigen inmeet- en montagedienst
 • Levering mogelijk inclusief beglazing (van enkelglas tot HR+++)
 • Standaard geleverd met 2 lagen grondlak (RAL 9001, 7030 of 7016)
 • Indien gewenst afgelakt in eigen spuiterij (ook concept 3 met 7 jaar garantie mogelijk)
  *We passen fabrieksmatig aflakken en beglazen toe op projectniveau
 • Afwerking met oog voor detail
 • Uitstekende garantie- en onderhoudscondities

Houten raamkozijn op maat gemaakt

De Jong Kozijnen is de houtbewerking specialist om uw houten raamkozijn te maken. Heeft u nog vragen met betrekking tot houten raamkozijnen? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 0162-435271 of stuur een e-mail. U krijgt altijd een specialist in houtbewerking aan de telefoon die voor u klaar staat om uw vraag over houten kozijnen te beantwoorden.

Kies voor een houten raamkozijn van ambachtelijke kwaliteit voor De Jong Kozijnen: vraag een vrijblijvende offerte aan!

De Jong Kozijnen, gevestigd in Oosterhout (tussen Tilburg en Breda), levert houten kozijnen door heel Nederland.