Houten raamkozijnen

Houten raamkozijnen online bestellen

De Jong Kozijnen is de specialist in houten raamkozijnen. U kunt bij De Jong Kozijnen uw kozijn op maat laten maken. Houten kozijnen bieden veel voordelen. Een houten kozijn wint aan populariteit, ondanks de ontwikkelingen op het gebied van kunststof en aluminium. Als uw kozijn van hout is gemaakt, krijgt u een meer ambachtelijke uitstraling.

 • Kwalitatieve houten raamkozijnen geven een klassieke uitstraling aan uw pand.
 • Steeds betere verfsoorten en onderhoudsproducten garanderen een lange levensduur voor uw houten kozijn, zonder al te hoge onderhoudskosten.
 • De isolerende werking kan een flinke besparing op de energierekening opleveren.

 Houten raamkozijnen laten maken

U heeft bij De Jong Kozijnen een ongelimiteerde keuze aan houten kozijnen van hoge kwaliteit. Afhankelijk van uw smaak en budget maken we gebruik van FSC-goedgekeurd hardhout van Mahonie, Meranti of Merbau. De Jong Kozijnen maakt de raamkozijnen zelf op maat, zodat de kozijnen perfect bij uw wensen aansluiten en goed in het totaalplaatje passen. Onze houten kozijnen staan erom bekend dat ze een huis accentueren en meer stijl geven. Hout geeft uw woning namelijk net die klassieke of juist moderne uitstraling waarna u opzoek bent!

Levertijd

Als u online akkoord geeft op de offerte wilt u uiteraard weten hoe lang het duurt voordat u uw kozijnen daadwerkelijk ontvangt of totdat de kozijnen geplaatst worden door onze specialisten. Zodra u akkoord heeft gegeven op de offerte en de bouwplannen, gaan wij aan de slag! Het duurt gemiddeld 4 tot 6 weken voordat de kozijnen in huis zijn of geplaatst worden.

Houten raamkozijnen op maat

Dankzij onze moderne productiefaciliteiten kunnen we elke opdracht snel uitvoeren. Van een grote serie voor woningbouwprojecten en kantoorpanden, tot ambachtelijk maatwerk voor de renovatie van monumentale panden. Ook als u houten raamkozijnen voor een kleinschalig project nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u eerst meer weten over De Jong Kozijnen? Neem dan een kijkje op onze Over Ons pagina.

Houten kozijnen

Houten kozijn adviseur

De Jong Kozijnen doet meer. Als u bij ons een offerte aanvraag doet kunt u rekenen op een goede begeleiding. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts kozijnen verkopen, maar een fijne aankoopbeleving garanderen. Zo hebben wij al heel veel klanten voor u geholpen en samen met elk van hen een tevreden traject afgesloten. Bent u benieuwd naar onze recensies? Neem dan een kijkje op de recensiepagina van 5sterrenspecialist.nl.

Nu een gratis offerte aanvragen

Voor zowel particulieren als bedrijven
Zowel particulieren als bedrijven kiezen voor de gedetailleerd gemaakte houten kozijnen van De Jong Kozijnen vanwege de volgende voordelen:

 • Eigen inmeet- en montagedienst
 • Levering mogelijk inclusief beglazing (van enkel glas tot HR++)
 • Standaard geleverd met 2 lagen grondlak (RAL 9001, 7030, 7016 of transparant)
 • Indien gewenst afgelakt in eigen spuiterij (ook Concept 3 met 7 jaar garantie mogelijk)
 • Levering en montage van alle soorten zonwering op uw raamkozijnen
 • Elektrische bedieningssystemen voor sloten, ventilatie of zonwering mogelijk
 • Afwerking met oog voor detail
 • Uitstekende garantie- en onderhoudscondities
Kozijnen op maat werkplaats
Houten kozijnen met dubbel glas

Houten raamkozijn op maat gemaakt

De Jong Kozijnen is de houtbewerking specialist om uw houten raamkozijn te maken. Heeft u nog vragen met betrekking tot houten raamkozijnen? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 0162-435271 of stuur een e-mail. U krijgt altijd een specialist in houtbewerking aan de telefoon die voor u klaar staat om uw vraag over houten kozijnen te beantwoorden.

Kies voor een houten raamkozijn van ambachtelijke kwaliteit voor De Jong Kozijnen: vraag een vrijblijvende offerte aan!

De Jong Kozijnen, gevestigd in Oosterhout (tussen Tilburg en Breda), levert houten kozijnen door heel Nederland.