Maatwerk kozijnen

Het komt vaak voor dat architecten, bouwbedrijven en particulieren vragen om speciaal maatwerk voor hun project. Ons vakkundige personeel werkt uiterst secuur en levert altijd de juiste oplossing voor ieder project. U kunt voor uw houten raamkozijnen, houten ramen en houten deuren op maat bij De Jong Kozijnen terecht.

Houten kozijnen op maat

U kunt bij ons uw tekening inleveren of uw wensen omschrijven. Wilt u extra advies, dan bezoeken we graag de locatie om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Onze specialisten nemen de situatie op en gaan aan de slag om de beste oplossing te bieden. Met jarenlange ervaring in plaatsing van maatwerk houten kozijnen zorgen zij ervoor dat u versteld staat van het eindresultaat.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Zodra u tevreden bent met het plan van onze specialisten, gaat De Jong Kozijnen voor u aan de slag. Van ontwerp tot afmontage staan onze specialisten voor u klaar om samen tot een geweldig eindresultaat te komen. In onze brochure kunt u lezen waarom u bij De Jong Kozijnen moet zijn voor maatwerk houten kozijnen. Bent benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.