Houten kozijnen

Houten kozijnen op maat

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat houten kozijnen op maat produceert en plaatst? Bij de Jong Kozijnen bent u aan het juiste adres. De Jong Kozijnen is dé specialist op het gebied van houten kozijnen. Door onze gedetailleerde manier van werken kunnen wij uw houten kozijnen op maat maken. Wij voorzien ieder type woning of bedrijfspand van een tijdloze houten afwerking met een weerstand van zeer hoge kwaliteit. Of het nu gaat om houten raamkozijnen, een houten schuifpui, houten deuren of houten ramen, De Jong Kozijnen is specialist in houtbewerking en kan het dus allemaal maken!

Levertijd en plaatsing

U wilt graag snel uw nieuwe kozijnen plaatsen of laten plaatsen. Omdat wij de order gelijk in onze werkplaats verwerken en u de offerte via de website kunt aanvragen, worden de kozijnen binnen 4 tot 6 weken (vanaf de goedkeuring van de offerte) geleverd!

Het vakkundige personeel van De Jong Kozijnen meet alle maatvoeringen nauwkeurig in. Vervolgens worden alle producten met grote precisie vervaardigd door computergestuurde zaagmachines. Veel details en afwerkingen doen we met de hand, wat u terugziet in de ambachtelijke uitstraling. Onze eigen installateurs plaatsen de maatwerk producten meestal binnen een dag, aansluitend op uw bouwplanning. U heeft daarnaast diverse opties als toevoeging op uw houten raamkozijn of houten deur. De Jong Kozijnen is namelijk ook gespecialiseerd in hang- en sluitwerk en rolluiken.

Houten kozijnen bestellen

Bij De Jong Kozijnen kunt u niet alleen terecht voor uw houten kozijnen. De Jong specialist is gespecialiseerd in kwalitatief houtwerk op maat, dus kunt u er ook terecht voor:

De Jong Kozijnen kijkt graag samen met u naar uw situatie om ze te bepalen wat voor kozijnen het beste passen. Met jarenlange ervaring in houten kozijnen op maat kunnen wij u precies vertellen welk soort kozijnen het meest geschikt is.

Houten kozijnen advies

De Jong Kozijnen doet meer. Als u bij ons een offerte aanvraag doet kunt u rekenen op een goede begeleiding. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts kozijnen verkopen, maar een fijne aankoopbeleving garanderen.

Nu een gratis offerte aanvragen
Houten kozijnen
Houten kozijnen

Houten kozijn is een blikvanger

Een houten kozijn is de blikvanger van uw huis of uw pand. Maar kozijnen zijn niet het houtwerk in huis. Heeft u andere wensen of ideeën met betrekking tot houten producten? Of wilt u graag nog wat meer informatie met betrekking tot houten kozijnen? De Jong Kozijnen uit Oosterhout is een gedetailleerde hout specialist die producten levert met een ambachtelijke uitstraling. Laat het ons weten, wij denken graag met u mee en doen altijd een scherp voorstel.

De Jong Kozijnen, gevestigd in Oosterhout (tussen Tilburg en Breda) en levert door heel Nederland.