Houten kozijnen

Hardhouten kozijnen op maat

Wilt u nieuwe houten kozijnen laten plaatsen door een bedrijf of wilt u houten kozijnen laten maken en deze zelf plaatsen? Bij de Jong Kozijnen bent u aan het juiste adres. De Jong Kozijnen is dé specialist op het gebied van houten kozijnen op maat en produceert alle houten kozijnen in eigen de eigen werkplaats. Door onze gedetailleerde manier van werken kunnen wij uw houten kozijnen op maat maken. Wij voorzien ieder type woning of bedrijfspand van een tijdloze houten afwerking met een weerstand van zeer hoge kwaliteit. Of het nu gaat om houten raamkozijnen, een houten schuifpui, houten deuren of houten tuindeuren, De Jong Kozijnen is specialist in houtbewerking en kan het dus allemaal maken! Geen aanvraag is voor ons te lastig, of deze nou groot óf klein is.

Nu een gratis offerte aanvragen

Levertijd en plaatsing van de houten kozijnen

U wilt graag snel uw nieuwe houten kozijnen plaatsen of laten plaatsen. Omdat wij de order gelijk in onze werkplaats verwerken en u de offerte via de website kunt aanvragen, worden de kozijnen binnen 4 tot 6 weken (vanaf de goedkeuring van de offerte) geleverd!

Het vakkundige personeel van De Jong Kozijnen meet alle maatvoeringen nauwkeurig in. Vervolgens worden alle producten met grote precisie vervaardigd door computergestuurde zaagmachines. Veel details en afwerkingen doen we met de hand, wat u terugziet in de ambachtelijke uitstraling. Onze eigen installateurs plaatsen de maatwerk producten meestal binnen een dag, aansluitend op uw bouwplanning. U heeft daarnaast diverse opties als toevoeging op uw houten raamkozijn of houten deur. De Jong Kozijnen is namelijk ook gespecialiseerd in hang- en sluitwerk en rolluiken.

Zelf een houten kozijn plaatsen

Wist u dat het ook mogelijk is om een kozijn bij ons te bestellen en deze als volgt zelf te plaatsen? Onze vakmensen staan graag voor u klaar maar als u zelf handig bent is het bij De Jong Kozijnen ook een optie om de houten kozijnen zelf te plaatsen. U kunt er du s voor kiezen om:

  1. het gehele proces bij ons uit te besteden. In dit geval bestelt u bij ons de gewenste hardhouten kozijnen welke we daarna persoonlijk af komen leveren. Naast de levering plaatsen we ook gelijk de kozijnen, dit is binnen één dag gedaan.
  2. enkel de kozijnen bij ons te bestellen. U bestelt dan de gewenste houten kozijnen welke wij vervolgens produceren en bij u op de gewenst locatie afleveren. U bent in deze situatie zelf verantwoordelijk voor de plaatsing van de kozijnen.

Afhankelijk van uw budget heeft u dus twee verschillende opties. Wilt u overleggen wat het handigste is in uw geval? Neem dan gerust contact met ons op!

Houten schuifpui

Houten kozijn bestellen

Bij De Jong Kozijnen kunt u terecht voor vrijwel al uw houten kozijnen. In onze eigen werkplaats hebben wij de nieuwste high-tech apparatuur waardoor we binnen no-time uw houten kozijnen op maat gemaakt hebben. Wat voor kozijnen heeft u nodig? Wij zijn gespecialiseerd in:

De Jong Kozijnen kijkt graag samen met u naar uw situatie om ze te bepalen wat voor kozijnen het beste passen. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden voor verschillende situaties. Zo kunt u bijvoorbeeld een groot project hebben, een klein project, een flatgebouw renoveren, een oud huis renoveren of kozijnen nodig hebben voor een nieuwbouwproject.  Met jarenlange ervaring in houten kozijnen op maat kunnen wij u precies vertellen welk soort kozijnen het meest geschikt is en welke aanpak bij het desbetreffende project past.

Hardhouten kozijnen met een duurzaam keurmerk

Hardhouten kozijnen zijn al jarenlang populair. De Jong Kozijnen maakt gebruik van Mahonie hardhout. Daarnaast hebben onze kozijnen het FSC-keurmerk. Zo bent u verzekerd van de allerbeste materialen van uw hardhouten kozijnen. Wij leveren volledig maatwerk. Van uw bestelling tot het monteren, aflakken en beglazen van de kozijnen. Een hardhouten kozijn is het beste en mooiste materiaal onder de verschillende houtsoorten. U heeft hier veel minder onderhoud aan als bij zachthout. Hardhout is afkomstig van loofbomen en komt met name uit het tropisch regenwoud. Loofbomen groeien erg langzaam en kunnen erg oud worden. De mate van de hardheid van hardhout wordt gepaald door de dichtheid van de nerfstructuur. Met hardhout kiest u automatisch voor een jarenlange prachtige uitstraling van de kozijnen.

Houten kozijnen advies

De Jong Kozijnen doet meer. Als u bij ons een offerte aanvraag doet kunt u rekenen op een goede begeleiding. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts kozijnen verkopen, maar een fijne aankoopbeleving garanderen.

Houten kozijn is een blikvanger

Een houten kozijn is de blikvanger van uw huis of uw pand. Maar kozijnen zijn niet het houtwerk in huis. Heeft u andere wensen of ideeën met betrekking tot houten producten? Of wilt u graag nog wat meer informatie met betrekking tot houten kozijnen? De Jong Kozijnen uit Oosterhout is een gedetailleerde hout specialist die producten levert met een ambachtelijke uitstraling. Laat het ons weten, wij denken graag met u mee en doen altijd een scherp voorstel.

De Jong Kozijnen, gevestigd in Oosterhout (tussen Tilburg en Breda) en levert door heel Nederland.