Nieuwe kozijnen

De prijs van nieuwe kozijnen is van een aantal factoren afhankelijk: het formaat van de kozijnen, of er glas in zit en voor welk beslag er wordt gekozen. De Jong Kozijnen levert uitsluitend maatwerk houten kozijnen, waardoor de prijs per kozijn kan verschillen. Wilt u precies weten uw kozijnen ongeveer kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Deze prijzen zijn inclusief montage en beglazing. Het exacte bedrag is afhankelijk van uw unieke (woon-)situatie.

Offerte aanvragen

De voordelen van nieuwe houten kozijnen

Hoewel er steeds vaker kunststof kozijnen worden aangeschaft, bieden houten kozijnen veel voordelen. Zeker als u ze bestelt bij De Jong Kozijnen. Onze houten kozijnen op maat zijn onder andere van hoge kwaliteit vanwege:

  • Eigen inmeet- en montagedienst
  • Levering mogelijk inclusief beglazing (van enkel glas tot HR+++)
  • Standaard geleverd met 2 lagen grondlak (RAL 9001, 7030, 7016 of transparant)
  • Indien gewenst afgelakt in eigen spuiterij (ook concept 3 met 7 jaar garantie mogelijk)
    *We passen momenteel fabrieksmatig aflakken en beglazen alleen toe op projectniveau.
  • Levering en montage van alle soorten zonwering en/of horren
  • Afwerking met oog voor detail
  • Uitstekende garantie- en onderhoudscondities

Nieuwe kozijnen met dubbel glas

Dubbel glas zorgt voor betere isolatie van het huis en vermindert eventuele geluidsoverlast aanzienlijk. Beglazing maakt een belangrijk deel uit van het dienstenpakket van De Jong Kozijnen. Met een breed assortiment beglazing is er veel variatie in uitstraling, dikte van het glas, zonwering, geluidsisolatie en door-/inbraakbeveiliging. De meeste klanten kiezen voor HR++ beglazing vanwege zeer goede isolerende waarde van dit type glas. Op zoek naar nieuwe kozijnen met dubbel glas en benieuwd naar de prijs? Vraag hieronder een gratis offerte aan. Onze specialisten gaan dan met uw wensen aan de slag.

Nu een gratis offerte aanvragen
Wat kosten nieuwe kozijnen?
Houten kozijnen met dubbel glas
Nieuwe kozijnen op maat