Houten tuindeuren

Houten tuindeuren op maat

Houten tuindeuren op maat maken uw wooncomfort compleet. Tuindeuren verbinden uw woonkamer of keuken immers rechtstreeks met uw tuin. Zo geniet u vanaf de lente tot en met de herfst veel meer van de buitenlucht. En in de winter kijkt u heerlijk ver weg vanaf uw luie stoel. Vooral als u een houten tuindeur heeft met brede zijlichten. Met onze tuindeuren haalt u het buitengevoel naar binnen, en het binnen gevoel naar buiten. Maar hoe moeten uw tuindeuren er precies uitzien? Wat zijn de voordelen van hardhout ten opzichte van aluminium en kunststof? En waar moet u zoal op letten? Op deze website zetten wij alle belangrijke informatie uiteen. Heeft u vragen? Dan staan wij u uiteraard graag te woord.

Nu een gratis offerte aanvragen

Houten tuindeuren met openslaande deuren

Een prachtige openslaande hardhouten tuindeur laten plaatsen in uw woning? Dan bent u bij De Jong Kozijnen aan het juiste adres. Een adviseur komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt rekenen op uitstekend advies over alle soorten en materialen die wij beschikbaar hebben. Bekijk een aantal voorbeelden ter inspiratie, vraag een offerte aan of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. De openslaande houten tuindeuren van De Jong Kozijnen hebben verschillende voordelen:

  • Veel lichtinval en meer uitzicht naar buiten
  • Gemaakt in eigen zagerij, dus altijd precies zoals u wenst
  • Extra lange levensduur dankzij kundige oplevering
  • Uitermate scherpe prijs

Houten tuindeuren met kozijn

Tuindeuren verbinden uw woonkamer of keuken rechtstreeks met de tuin. Het is dan natuurlijk leuk als uw tuin, door middel van een passende houten tuindeur, goed aansluit op de stijl en architectuur van uw huis. Een hardhouten tuindeur is dan ook ideaal omdat deze geheel op maat aangepast kan worden naar uw wensen. Daarnaast is een houten deur duurzaam en geeft deze u bij voorbaat het gevoel van buiten, meer dan een kunststof of glazen deur. Vraag online een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Komt u liever naar onze showroom om uzelf te inspireren? Dat kan ook! Onze adviseurs staan graag voor u klaar. Wilt u graag meer informatie over het bestelproces, kijk dan op onze bestelproces-pagina. Als u bij ons een offerte aanvraag doet kunt u rekenen op een goede begeleiding. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts kozijnen verkopen, maar een fijne aankoopbeleving garanderen.

Levertijd

Als u uw akkoord heeft gegeven op de bouwplannen en de offerte kunt u uiteraard niet wachten om uw nieuwe kozijnen geplaatst te zien worden. Onze specialisten gaan gelijk voor u aan de slag in onze eigen werkplaats! Onze houten tuindeuren hebben gemiddeld een levertijd tussen de 4 en 6 weken.

Informatie over houten tuindeuren

Maak uw tuin en de verbinding tussen uw huis en tuin helemaal af met stijlvolle, houten tuindeuren. Ze bepalen immers mede het gezicht van uw woning. Daarnaast creëer je met een houten tuindeur een sfeervolle, authentieke uitstraling en is uw tuin rechtstreeks verbonden met uw woonkamer of keuken. Op deze manier geniet u extra veel van uw tuin. De Jong Kozijnen beschikt over een ruim assortiment aan houten tuindeuren, waardoor veel naar eigen wensen kan worden ingevuld. Beschikt uw huis bijvoorbeeld over een brede pui? Dan zijn dubbele houten tuindeuren wellicht iets voor u. Naast tuindeuren beschikt De Jong Kozijnen over een ruim assortiment aan deurbeslag als veiligheidsbeslag en meer. Tot slot heeft De Jong Kozijnen ook mogelijkheden met betrekking tot kant-en-klaar geïnstalleerde rolluiken. Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Een hardhouten tuindeur met een verantwoord keurmerk

Een hardhouten tuindeur is de meest duurzame tuindeur die er te vinden is onder de houten tuindeuren. Hardhouten tuindeuren hebben een lange levensduur in vergelijking met normale houtsoorten. Ook het onderhoud aan een hardhouten tuindeur is minder intensief dan andere houtsoorten. U hoeft dat minder vaak te schuren en te schilderen als bij zachthout. De Jong Kozijnen maakt gebruik van Mahonie, Mahonie en Merbau hardhout. Het gevaar bij tropisch hardhout ligt bij de schade voor het milieu. Daarom verwerken wij hoofdzakelijk FSC-gecertificeerd hout. Dit keurmerk treedt op tegen de illegale houtkap. Een hardhouten tuindeur met dit keurmerk is eerlijk en niet slecht voor het milieu.

Houten tuindeuren op maat laten maken?

Een houten tuindeur is ambachtelijk en authentiek. De Jong Kozijnen, gevestigd in Oosterhout (tussen Tilburg en Breda), maakt én levert houten tuindeuren door heel Nederland. Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Onze houtbewerking-specialisten kunnen uw vragen beantwoorden of u kunt online een offerte-aanvraag indienen.