Houten tuindeuren op maat maken uw wooncomfort compleet. Tuindeuren verbinden uw woonkamer of keuken immers rechtstreeks met uw tuin. Zo geniet u vanaf de lente tot en met de herfst veel meer van de buitenlucht. En in de winter kijkt u heerlijk ver weg vanaf uw luie stoel. Vooral als u tuindeuren heeft met brede zijlichten.

Houten tuindeuren op maat

Met houten tuindeuren haalt u het buitengevoel naar binnen, en het binnengevoel naar buiten. Maar hoe moeten uw tuindeuren er precies uitzien? Wat zijn de voordelen van hardhout ten opzichte van aluminium en kunststof? En waar moet u zoal op letten? Op deze website zetten wij alle belangrijke informatie uiteen. Heeft u vragen? Dan staan wij u uiteraard graag te woord.

Openslaande houten tuindeuren

De openslaande houten tuindeuren van De Jong Kozijnen hebben verschillende voordelen:
  • Veel lichtinval en meer uitzicht naar buiten
  • Gemaakt in eigen zagerij, dus altijd precies zoals u wenst
  • Extra lange levensduur dankzij kundige oplevering
  • Uitermate scherpe prijs
Een prachtige openslaande houten tuindeur laten plaatsen in uw woning? Dan bent u bij De Jong Kozijnen aan het juiste adres. Een adviseur komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt rekenen op uitstekend advies over alle soorten en materialen die wij beschikbaar hebben. Bekijk een aantal voorbeelden ter inspiratie, vraag een offerte aan of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Informatie over houten tuindeuren:

  • Heeft u een brede pui? Dan zijn dubbele tuindeuren wellicht iets voor u.
  • Bij De Jong heeft u de keuze uit een breed assortiment deurbeslag
  • Extra veiligheid en isolatie? Bekijk de mogelijkheden van rolluiken

Levertijd

Als u uw akkoord heeft gegeven op de bouwplannen en de offerte kunt u uiteraard niet wachten om uw nieuwe kozijnen geplaatst te zien worden. Onze specialisten gaan gelijk voor u aan de slag in onze eigen werkplaats! Onze houten tuindeuren hebben gemiddeld een levertijd tussen de 4 en 6 weken.

De Jong Kozijnen doet meer. Als u bij ons een offerte aanvraag doet kunt u rekenen op een goede begeleiding. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts kozijnen verkopen, maar een fijne aankoopbeleving garanderen.

Nu een gratis offerte aanvragen
FSC keurmerk - Hout uit goed beheerde bossen
Houten tuindeuren

Houten tuindeur laten maken?

Een houten tuindeur is ambachtelijk en authentiek. De Jong Kozijnen, gevestigd in Oosterhout (tussen Tilburg en Breda), maakt én levert houten tuindeuren door heel Nederland. Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Onze houtbewerking-specialisten kunnen uw vragen beantwoorden of u kunt online een offerte-aanvraag indienen.