Houten veranda’s

Meer wooncomfort met een houten veranda

Een houten veranda verhoogt het wooncomfort van uw huis. Een veranda wordt in vele gevallen ook wel een terrasoverkapping genoemd. Deze zit aangebouwd aan uw woning of tuinhuis. De veranda biedt bescherming in de warme zomerdagen tegen de zon. Maar ook in het najaar is een veranda een prima uitweg. Met een houten veranda kunt u namelijk ook op minder mooie dagen genieten van de buitenlucht, zelfs als het regent. Zo kunt u zelfs in Nederland genieten van het buitenleven. De Jong Kozijnen is dé specialist van Nederland op het gebied van online houten kozijnen bestellen.

Houten veranda op maat

De Jong Kozijnen heeft al talloze woningen verrijkt met een sfeervolle veranda. We zorgen ervoor dat de houten veranda zowel technisch als qua ontwerp aansluit op de architectuur van uw woning. Wij bieden uitsluitend maatwerk oplossingen. Dankzij ons moderne machinepark kunnen we ieder detail tot in perfectie verwezenlijken. Onze houten veranda’s worden voorzien van duurzaam veiligheidsglas, voor maximale lichtinval en comfort. Groot voordeel hiervan is ook dat het een uitstekende isolerende werking heeft.

Houten veranda laten bouwen

Veranda’s bieden tal van voordelen. Een aantal voordelen wanneer u uw houten veranda door De Jong Kozijnen laat maken:

  • Gemaakt in eigen zagerij, dus altijd precies zoals u wenst
  • Dankzij deskundige oplevering een extra lange levensduur
  • Scherpe prijs
  • Uitstekende meerwaarde voor uw woning én tuin
  • Langer genieten van het buitenleven

Levertijd van uw veranda

Als u uw akkoord heeft gegeven op de bouwplannen en de offerte kunt u uiteraard niet wachten om uw houten veranda geplaatst te zien worden. Onze specialisten gaan gelijk voor u aan de slag in onze eigen werkplaats. Onze houten veranda’s hebben gemiddeld een levertijd tussen de 4 en 6 weken.

De Jong Kozijnen doet meer. Als u bij ons een offerte aanvraag doet kunt u rekenen op een goede begeleiding. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts kozijnen verkopen, maar een fijne aankoopbeleving garanderen.

Houten veranda’s van de Jong Kozijnen

Een houten veranda vergt een behoorlijke investering. We komen daarom graag langs om u uitgebreid te informeren, voordat u een keuze maakt. Laat u adviseren door een van onze specialisten op het gebied van veranda’s, lichtinval, uitstraling etc. De Jong Kozijnen weet als geen ander wat het beste bij uw woning en tuin past. Uiteraard vergeten we hierin niet de wensen van de klant. Samen met de klant kijken we naar de juiste oplossing. Weet u al wat u wilt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

De Jong Kozijnen, gevestigd in Oosterhout (tussen Tilburg en Breda), levert houten veranda’s door heel Nederland.