Glas-in-lood beglazing

Extra klasse met glas-in-lood

Glas-in-lood geeft de nodige klasse aan uw huis of bedrijfsruimte. Of u nu een eigen ontwerp heeft, glas-in-lood wit laten restaureren of glas-in-lood wilt verwerken in dubbel glas, de Jong Kozijnen levert topkwaliteit glaswerk. U kunt bij ons ook terecht voor een complete houten deur inclusief glas-in-lood ramen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Leveren en plaatsen van beglazing

Het leveren en plaatsen van beglazing is onderdeel van ons brede dienstenpakket. We bieden een breed assortiment, variërend in uitstraling, dikte, zonwering, geluidsisolatie en doorbraakbeveiliging. Het meest gekozen type is HR++ beglazing, met een uitstekende isolerende waarde. Dit glas zorgt er tevens voor dat de ruimte erachter wordt verwarmd als het zonlicht erop  valt. U bespaart dus flink op de energiekosten en verhoogt het woon- of werkcomfort!

Naast moderne isolerende beglazing bieden we ook bijzondere varianten:

  • Glas-in-lood: we werken samen met een ambachtelijke restaurateur, die uw bestaande glas-in-lood volledig in ere kan herstellen. Ook als u een replica wilt laten maken, of een eigen ontwerp wilt laten realiseren, is dat mogelijk. Wij zorgen er vervolgens voor dat het glas-in-lood naadloos wordt verwerkt in de kozijn(en) en/of deur(en). Het is zelfs mogelijk om uw huidige glas-in-lood te verwerken in dubbel glas. U behoudt de authentieke uitstraling, maar geniet van alle besparende voordelen van dubbel glas!
  • Modern glas met een ouderwetse uitstraling: u kent ze wel, de authentieke boerderijen waarbij de beglazing ietwat gewelfd en gebogen lijkt. Door modern glas te plaatsen, doet u afbreuk aan die authenticiteit. Bij de Jong kunt u moderne dubbele beglazing bestellen, met precies de ouderwetse uitstraling van enkel glas.

Wilt u meer informatie over ons assortiment? Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan!